Logistic Contractor i samarbete med Kaldnes Utvikling

Logistic Contractor i samarbete kring logistik- och industrimark i Holmestrand Næringspark i Norge. Foto: Wästbygg

Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, har tecknat en avsiktsförklaring om ett samarbete med Kaldnes Utvikling. Avtalet omfattar två tomter på vardera 20 000 kvadratmeter i Holmestrand Næringspark, 65kilometer sydväst om Oslo.

Dessa tomter får Logistic Contractor rätt att marknadsföra i syfte att kontraktera företag som vill etablera sig i Holmestrand. I avtalet ingår också att Logistic Contractor kommer att ansvara för byggnationen.

– Holmestrand Næringspark har ett bra läge i direkt anslutning till E18. Vi har nu tillgång till logistik- och industrimark både norr och söder om Oslo genom samarbetsavtal och förvärv. Därmed kan vi erbjuda våra kunder en konkurrenskraftig helhet med attraktiv mark, en kompetent utvecklings- och entreprenadorganisation samt vår mångåriga erfarenhet av att arbeta med stora logistik- och industribyggnader, säger Sandu Nylmon, vd på Logistic Contractor.

Tillgången till marken och de affärsmöjligheter som därmed öppnas innebär att Logistic Contractor behöver utöka sin norska organisation.

– Det stämmer. Just nu håller vi på att rekrytera ytterligare två personer, affärsutvecklare och projekteringsledare, som vi hoppas ha ombord i början av 2022, avslutar Sandu Nylmon.