Eurowings lanserar tjugo nya Europa-destinationer

Eurowings stärker sin närvaro på Arlanda, Foto: Daniel Asplund, Swedavia

Det tyska lågprisbolaget Eurowings ser ännu fler möjligheter i Stockholmsregionen och utökar tillgängligheten med ytterligare en Europalinje från Stockholm Arlanda. Linjen som lanseras i början av mars blir ett tillskott till linjenätverket som lanseras i samband med den nya basen.

Eurowings erbjuder en transferprodukt vilket innebär att du kan boka anslutningsflyg vidare från andra flygplatser de trafikerar och ta med bagaget hela vägen. Eurowings är Lufthansakoncernens lågprisflygbolag och en del av världens största flygkoncern.

I samband med sommarprogrammet 2022, planerar Lufthansakoncernens lågprisbolag att öppna en ny bas på Stockholm Arlanda i slutet av mars. Etableringen innebär att man initialt placerar fem flygplan på Arlanda och lanserar tjugo nya Europa-destinationer, varav ett antal destinationer är nya för flygplatsen och kompletterar Arlandas övriga destinationsutbud.

I dagsläget erbjuder Eurowings direkttrafik från Arlanda till Hamburg och Düsseldorf, före pandemin även till Köln. Nu adderar de ytterligare en Europalinje och stärker tillgängligheten till Prag lagom till våren.