Logistic Contractor etablerar sig i Luleå

Luleå har valts ut som etableringsort inför Logistic Contractors norrlandssatsning. Foto: Logistic Contractor

Logistic Contractor håller på att bygga upp en lokal organisation i norra Sverige. Nyligen har Karin Brand rekryterats som projektchef och ytterligare rekryteringar pågår. Luleå har valts ut som etableringsort inför företagets Norrlandssatsning och nyligen tecknades ett hyresavtal med Diös om centralt belägna kontorslokaler.

– Sedan 2019 har vi arbetat med byggnationen av Northvolts batterifabrik i Skellefteå, vilket har gett oss ett brett kontaktnät i regionen och god insyn i alla de intressanta satsningar som planeras i Norrland framöver. Inom Wästbygg Gruppen, där Logistic Contractor ingår, ser vi det som strategiskt viktigt att vara etablerade med egna kontor på de marknader där vi vill växa och det ska vi göra här. Vi hälsar Karin Brand varmt välkommen till Logistic Contractor och vi räknar med att hon inom kort kommer att få sällskap av ytterligare kollegor på Luleåkontoret, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Logistic Contractors etablering i norra Sverige sker parallellt med att Wästbygg Gruppens förvärv av Norrlandsbaserade byggbolaget Rekab Entreprenad har blivit klart.

– Tillsammans kommer vi att bli en ännu starkare aktör på marknaden än vad vi hade varit var för sig. Den satsning vi gör ligger helt rätt i tiden och jag ser fram emot de kommande åren med stort intresse, avslutar Benn Karlberg.