Bufab Finland flyttar in till Logicenters

Logicenters fastighet i Kerava, strax utanför Helsingfors. Foto: Logicenters

Nu har den det globala handelsföretaget, Bufab Finland Oy, flyttat in i Logicenters fastighet i Kerava, strax utanför Helsingfors. Leverantören av komponenter till den globala tillverkningsindustrin, Bufab Finland Oy, har nu skrivit ett långt hyresavtal med Logicenters. Hyresavtalet gäller totalt 5 750 kvadratmeter av logistikfastighetsaktörens moderna logistikfastighet i finska Kerava, strax utanför Helsingfors, där 5 000 kvadratmeter avser lageryta och resterande 750 kvadratmeter blir företagets finska huvudkontor.

– Det är väldigt glädjande att vi kan stötta Bufab i deras tillväxtresa och att de har valt att flyttat in hos oss i Kerava. Vi har sedan tidigare ett gott samarbete i Vantaa, där Bufab tidigare var vår hyresgäst. Därför är det extra roligt att återigen få kroka arm och vi vill varmt välkomna dem till deras nya logistikfastighet, säger Jarkko Äikää, Commercial Director, Logicenters Finland.

Geografiskt är Kerava optimalt beläget för logistikverksamhet och är en strategiskt viktig plats i Helsingforsregionen. Med närhet till tågstationen Savio finns även goda pendlingsmöjligheter till och från Helsingfors.

– Det känns mycket roligt att vi nu har flyttat in i vår nya, moderna fastighet i Kerava. Fastigheten är belägen i ett attraktivt område som erbjuder goda transportmöjligheter vilket är något vi värdesätter högt. Vi vill även tacka Logicenters för ett gott samarbete, säger Juha Kankaanpää, vd på Bufab Finland Oy.