SIBA-butiker blir NetOnNet Lagershopar

Foto: Sebastian Ekstrand

Netonnet Group samlar verksamheten under varumärket NetOnNet och expanderar. E-handeln ska fortsätta utvecklas och en bred utbyggnad av NetOnNets Lagershopar inleds. Befintliga SIBA-butiker kommer att omvandlas till NetOnNet Lagershopar.

 - Med en utvecklad e-handel och ett kraftigt ökat antal Lagershopar gör vi det ännu enklare för fler människor att handla hemelektronik till låga kostnader, direkt från lagerhyllan, säger Susanne Ehnbåge, vd Netonnet Group.

– Netonnet Groups nya ledning har gjort ett framgångsrikt arbete för att väva samman och effektivisera verksamheterna inom SIBA och NetOnNet. Målet är att bygga ett starkare och större företag med långsiktigt lönsam tillväxt och expansion. Det här är ett viktigt nästa steg i det arbetet, säger Roland Vejdemo, styrelseordförande Netonnet Group.

– Detaljhandeln går igenom en digital omställning och kunderna kräver sömlös integration mellan e-handel och butikshandel. Genom denna satsning stärker Netonnet Group positionen som marknadens främste e-handlare med omnikanalskoncept i Sverige. Vi är stolta över det kunnande och den erfarenhet vi byggt upp i SIBA över 65 år, och som nu ligger till grund för Susanne Ehnbåges och hennes medarbetares arbete att ta NetOnNets varumärke och koncept vidare, säger Fabian Bengtsson, ägare Netonnet Group.

Redan under 2016 kommer NetOnNet att öppna tre nya Lagershopar; Östersund, Uddevalla och Stavanger. Parallellt inleds arbetet med att omvandla SIBA-butiker till NetOnNet Lagershopar.