Colliers tar uthyrningsuppdrag av Logistea

Colliers har av Logistea fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag i Vaggeryd. Uppdraget avser ca 100 000 kvadratmeter byggklar mark med attraktivt läge. Vaggeryd ligger i mitten av södra Sverige med direkt anslutning till E4 vilket erbjuder närhet till Sveriges tre största städer, samt Köpenhamn och Oslo. Utöver lastbilstransporter finns även tillgång till järnväg för samtliga hyresgäster vilket ger en stor flexibilitet vid val av transportsätt.

Marie Meyer, Head of Leasing Colliers komenterar:

"Vi är glada över möjligheten att få arbeta med detta intressanta projekt i Vaggeryd och är stolta över det förtroende vi har fått från Logistea. Här kan vi erbjuda det marknaden efterfrågar - byggklar mark med suveränt läge."

– Vaggeryd har ett ytterst attraktivt läge för lager- och logistikfastigheter i Sverige. Vi ser fram emot att samarbeta med Colliers i detta för Logistea strategiska utvecklingsområde, säger Tobias Lövstedt, COO Logistea.

Logistea äger idag fastigheter i Sverige till en samlad uthyrningsbar yta om 355 000 kvadratmeter samt byggrätter om 170 000 kvadratmeter. Samtliga fastigheter är attraktivt belägna med närhet till Göteborg, Linköping, Jönköping, Örebro och Öresundsregionen.