Logistea till molnet tillsammans med Unit4

Lösningen från Unit4 är väl lämpat för en förvaltningsorganisation som befinner sig i en tillväxtfas. Fot: Unit4

Logistea, tidigare Odd Molly, har renodlat sin verksamhet till att fullt ut fokusera på fastigheter inom lager och logistik. Nu tar man även steget ut i molnet genom ett samarbete med affärssystemsleverantören Unit4. Logistea har valt att införskaffa molntjänsterna Unit4 FPM för finansiell konsolidering och koncernrapportering, samt Unit4 Property Management för förvaltning av företagets växande fastighetsbestånd.

– Med Unit4 Property Management får Logistea en kraftfull lösning för avtalshantering och debitering, inkluderat verktyg för analys och rapportering som underlättar en förvaltningsorganisation i tillväxtfas.

Molntjänsten innefattar även bland annat Unit4 People Platform som tillsammans med våra öppna API:er gör det enkelt att integrera mot andra best-of-breed-system, mikrotjänster och att skräddarsy affärslogik, säger Sam Özel, Försäljningschef på Unit4.

– Unit4 produkter används av merparten av de största fastighetsbolagen på den svenska marknaden. Efter en benchmark med ett antal andra system beslutade vi oss för att köra på Unit4 FPM och Unit4 PM för att på ett strukturerat och smidigt sätt sköta rapporteringen och den ekonomiska förvaltningen, säger Philip Löfgren, CFO på Logistea.