Instabox till Gotland

Nu får gotlänningarna tillgång till Instabox. Foto: Instabox

Som det första alternativet till traditionella aktörer rullar nu Instabox ut smarta paketskåp runt om på Gotland och ger alla gotlänningar och semesterfirare tillgång till snabba, smidiga och hållbara leveranser.

– Vi vill vara alla svenskars naturliga och självklara val när det kommer till frakt. Därför är vi glada över att nu kunna erbjuda framtidens frakt även på Gotland och vi ser fram emot att bygga ut vårt nätverk av skåp på ön ytterligare de kommande månaderna, säger Victor Melander, PR- och kommunikationschef på Instabox.

Sveriges mest utbyggda nätverk av smarta paketskåp har nu blivit ännu större. Nu finns nio stycken smarta paketskåp från Instabox utställda på Gotland, från Burgsvik i söder till Fårösund i norr.

– Att lansera Instabox på Gotland är ett strategiskt viktigt steg för oss och vi är glada att vara det första alternativet till traditionella aktörer på ön. För många semesterfirare har smidig frakt länge varit ett problem, med Instabox får både permanentboende och de som tillbringar sommaren och andra ledigheter på Gotland tillgång till snabba, smarta och flexibla leveranser, säger Victor Melander.

Utbyggnaden av nätverket av skåp kommer att ske löpande runt om på Gotland.