Eckes Granini tecknar flerårigt logistikavtal med Aditro Logistics

Aditro Logistics kommer att hantera godset i den nya och logistikenheten i Vaggeryd. Foto: Aditro Logistics

Eckes Granini Sverige har tecknat ett flerårigt logistikavtal med Aditro Logistics avseende logistik och distribution av deras okylda produkter på den svenska marknaden. Aditro Logistics kommer att hantera denna volym i den nya och toppmoderna logistikenheten i Vaggeryd som har ett starkt fokus på FMCG marknaden.

Eckes Granini kommer under hösten 2021 att centralisera sin svenska okylda logistik till Aditro Logistics moderna logistikenhet i Vaggeryd. Med ökade krav på marknadens förväntningar avseende ledtider, ekonomi, hållbarhet och inte minst innovation så har detta samarbete vuxit fram.

– Det är med stolthet vi kan meddela att Eckes Granini väljer att utveckla sin logistik tillsammans med oss i Jönköping och Vaggeryd. Detta är för oss en viktig kvalitetsstämpel och ett bevis på att våra investeringar i moderna och smarta logistiklösningarna ger önskat resultat. Eckes Granini är ett mycket väletablerat företag på den svenska marknaden och vi ser fram emot att vara en viktig del i deras fortsatta expansion på den svenska marknaden säger Per Zandrén, COO Aditro Logistics.

– Under flera år har vi löpande arbetat med förbättringar och effektiviseringar, allt från mindre förbättringsåtgärder till större investeringar, och det känns därför oerhört stimulerande att vi nu kan utöka vår kundbas med ytterligare ett starkt varumärke säger Jason Leith, Site Manager i Jönköping.

– Vi ser fram emot att starta vårt samarbete med Aditro Logistics då vi ser att det är ett bolag som visat stor kompetens inom FMCG logistik/distribution samt har väl utarbetade processer som säkerställer en hög servicenivå till våra kunder. De har också en härlig och positiv företagskultur som passar väl till våra egna värderingar. Säger Daniel Jönsson, Product Supply Manager, Eckes Granini Sverige.