Kitch’n centraliserar sin logistik till Aditro Logistics i Jönköping

Kitch’n har tecknat ett flerårigt logistikavtal med Aditro Logistics. Foto: Aditro Logistics

Kitch’n, ett av Nordens ledande distributörer av köksredskap med mängder av högkvalitativa och välkända varumärken, har tecknat ett flerårigt logistikavtal med Aditro Logistics avseende logistik och distribution av deras produkter på den svenska marknaden. Aditro Logistics kommer att hantera denna volym i en av sina logistikenheter i Jönköping.

Kitch’n, ett starkt växande företag på den Nordiska marknaden, kommer under sommaren 2021 att centralisera sin logistik till Aditro Logistics i Jönköping. I takt med en kraftig tillväxt har kraven på ledtider, kvalitet och kostnadseffektivitet ställt nya krav på logistiklösningen. Genom att flytta verksamheten till en av Aditro Logistics enheter i Jönköpingsregionen så har Kitch’n hittat en lösning som möter dessa ökande krav.

– Det är med stolthet vi kan meddela att Kitch’n väljer att flytta sin logistikhantering till oss i Jönköping. Detta är för oss en viktig kvalitetsstämpel och ett bevis på att våra investeringar i moderna och smarta logistiklösningarna ger önskat resultat. Vi ser fram emot att vara en viktig del i Kitch’ns fortsatta tillväxt och att vi får vara drivande i den logistikutveckling som detta förutsätter säger Per Zandrén, COO Aditro Logistics.

– Under flera år har vi löpande arbetat med förbättringar och effektiviseringar, allt från mindre förbättringsåtgärder till större investeringar, och det känns därför oerhört stimulerande att vi nu kan utöka vår kundbas med ytterligare ett starkt varumärke säger Jesper Karlsson, Site Manager på Aditro Logistics i Jönköping.