EasyJet lanserar två nya direktlinjer till Mallorca och Málaga

EasyJet utökar sitt destinationsutbud på Stockhom Arlanda Airport med två nya direktlinjer till Spanien. Foto: EasyJet

Det brittiska lågprisbolaget easyJet ser fler möjligheter på den svenska marknaden och utökar destinationsutbudet från Stockholm Arlanda Airport med två nya direktlinjer till Palma de Mallorca och Málaga i sommar.

Under sommaren och fram till hösten kommer de att flyga flera avgångar i veckan till Palma de Mallorca och Málaga. I dagsläget trafikerar easyJet Berlin och Geneve och under sensommaren planerar de att återuppta Milano. I tillägg till den nya förbindelsen från Stockholm Arlanda, lanserar easyJet samtidigt en ny direktlinje till Palma de Mallorca från Göteborg Landvetter Airport.

– Vi är förstås väldigt glada att easyJet ser fler möjligheter på den svenska marknaden och vågar satsa och expandera efter dessa tuffa tider. Den utökade tillgängligheten blir viktig i återstarten efter pandemin i hela Sverige. Mallorca är en av svenskarnas populäraste resmål både för att fira semester eller hälsa på nära och vi vet att många just nu längtar efter att resa och mötas, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

– Vaccinationstakt och reserestriktioner är avgörande för återhämtningen både i Sverige och världen och vi ser fram emot att situationen tillåter våra resenärer att göra sig redo att resa igen, avslutar Charlotte Ljunggren.