Consafe Logistics tillsätter ny CTO

Consafe Logistics har anställt Andreas Anyuru som CTO. Foto: Consafe Logistics

Consafe Logistics har anställt Andreas Anyuru som CTO, Chief Technology Officer. Andreas har 18 års erfarenhet från mjukvaru- och teknikindustrin. Senast kommer han från en roll som chef för teknik vid Arm's Machine Learning-gruppen i Lund, där han ledde ingenjörsorganisationen som förde Arm's första maskininlärningslösning till marknaden. Innan dess hade han en roll som teknikchef vid Arm's CPU-grupp i Cambridge, Storbritannien. Andreas har också tillbringat många år i olika mjukvarurelaterade roller hos Ericsson. Han är uppfinnaren av flera patent inom datavetenskap och är författare till den tekniska boken "Professional WebGL Programming".

Som CTO kommer Andreas att leda FoU-organisationen för Consafe Logistics och se till att vi utvecklar våra WMS och WCS med rätt teknik för ett ökat kundvärde.

– Med min starka och solida tekniska bakgrund i kombination med allmän affärsskicklighet tror jag att jag kan hjälpa organisationen att uppnå fantastiska saker för produktmärket Astro WMS och Astro WCS. Jag ser verkligen fram emot att ta på mig denna ledarroll inom Consafe Logistics. Jag tror att vi har en stor möjlighet framför oss att ge ännu större kundvärde med hjälp av tekniker som artificiell intelligens och maskininlärning, säger Andreas.

– Consafe Logistics tar redan med sig lösningar till marknaden baserat på den senaste tekniken. Andreas kommer att hjälpa till att driva vår teknologikurs och se till att vi fortsätter att erbjuda innovativa lösningar för att möta våra kunders krav för morgondagen. Andreas är en mycket erfaren teknikledare som kommer att ge stort värde till affärs- och produktportföljen. Vi är mycket glada över att välkomna Andreas till företaget, säger Kent Olsson, vd för Consafe Logistics.