TNT Express utökar räckvidden

Foto: TNT

Tack vare expansionen av distributionsnätet kan TNT Express kunder nu skicka försändelser med leveransgaranti före 12:00 på angiven arbetsdag, i ännu fler städer och affärsområden runt om i Europa. Leveransområdet sträcker sig över Danmark, Frankrike, Grekland, Italien, Lettland, Polen, Schweiz, Slovaken, Slovenien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Tjeckien och Österrike.  

Inom loppet av bara tre månader, har TNT Express genomfört en omfattande utvidgning av sin distributionsräckvidd. Expansionen är den del av företagets strategiska arbete med att stärka sin position på den europeiska marknaden och erbjuda sina kunder fler valmöjligheter samt för att öka intäktsgraden från högkvalitativa transporttjänster.

Med tjänsten ”12:00 Express” garanteras kunden leverans före klockan 12:00 på angiven arbetsdag till 26 europeiska länder och 63 länder över hela världen. Försändelser som kan skickas är dokument, paket och godspallar. ”12:00 Economy Express” är en unik leveranstidgaranterad dörr-till-dörr-tjänst för mindre brådskande paket och gods inom Europa.

TNT Express driver ett omfattande väg- och flygnätverk i Europa . Med denna expanderade distributionsräckvidd gynnas exportörer och importörer inom en mängd olika branscher från hälso- och sjukvårdssektorn och fordonsindustrin, till produktionsindustrier och högteknologiska verksamheter.

- Med den här expansionen ökar vår leveranskapacitet för tjänsten ”12:00 Express” med 20 % i vissa länder. TNT Express är definitivt företaget man vill vända sig till när det kommer till snabba och pålitliga transporter i Europa, säger Jan Willem Breen, Global Director Marketing & Strategy på TNT Express.

TNT Express har även lanserat en världsomfattande kampanj för att uppmärksamma sin pålitlighet för sina internationella transporttjänster i Europa. Under temat ”Pålitlighet är vårt kännetecken” kombineras direktmarknadsföring med digital marknadskommunikation.

Tjänsterna ”12:00 Express” och ”12:00 Economy Express” är också tillgängliga i Beneluxländerna (med nationell räckvidd), Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Irland, Norge och Portugal.