Ny logistikchef för Eskilstuna Logistik

Mikael Jonsson, ny logistikchef för Eskilstuna Logistik. Foto: Eskilstuna Logistik

Mikael Jonsson tar rollen som ny logistikchef för Eskilstuna Logistik. Mikael Jonsson kommer närmast från tjänsten som Näringslivsutvecklare hos Eskilstuna kommun. Mikael har varit starkt engagerad i utvecklingen av Eskilstuna som logistikregion sedan 2009.

 - Vi har en bra position som regionens logistiknav och det finns ett stort intresse på marknaden för Eskilstuna. Ett intresse som mina medarbetare och jag kommer att fokusera på för att få fler företag att etablera sig och växa i Eskilstuna, säger Mikael Jonsson.

Mikael Jonsson tillträdde rollen som ny logistikchef 1 oktober samtidigt som Tommy Spångberg gick över till sin nygamla tjänst som Teknisk chef inom Eskilstuna Logistik.

- Mikael Jonsson kan vår verksamhet utan och innan, och har ett bra kontaktnät nationellt som internationellt inom logistikvärlden. Därför känns det bra att han nu fortsätter arbetet med att ta Eskilstuna Logistik till nästa nivå, samtidigt som jag kan koncentrera mig på uppbyggnationen av nya Eskilstuna Tågdepå och utvecklingen av järnvägslösningar och kompetens i regionen, säger Tommy Spångberg.