Ny IDS-station för fjärrtrafik

Foto: OKQ8

Servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige

IDS, som är OKQ8:s servicekoncept för den tunga yrkestrafiken i Sverige och Europa, öppnar den 1 augusti en ny anläggning strategiskt belägen vid E4:an i Sundsvall. Stationen är utrustad med moderna höghastighetspumpar och erbjuder drivmedel som Diesel och det icke-fossila alternativet Diesel Bio HVO samt AdBlue.

– Vi är mycket stolta över att förstärka vårt erbjudande för fjärrtrafiken ytterligare med vår nya IDS anläggning i Sundsvall. Läget är utmärkt för att fånga upp den tunga yrkestrafiken på väg genom Sverige säger Søren Vinnes Fledelius, Head of Sales and Marketing på OKQ8. Med möjligheten att tanka både 100 procent icke-fossilt samt fylla på AdBlue bidrar vi ytterligare till en hållbar omställning av transportsektorn.

IDS bedriver verksamhet i både Sverige, Norge och Danmark vilket bidrar till att skapa ännu fler möjligheter för företag inom transportindustrin samt lockar kunder från hela Skandinavien. IDS-kortet kan användas i 27 länder och det går utmärkt att ta turen från det sydligaste Danmark till Sverige och vidare till det nordligaste Norge och använda samma kort hela vägen.

IDS finns representerade i 27 länder, med 40 dieselanläggningar i Sverige och drygt 600 anläggningar i Europa. Samtliga anläggningar är automatstationer med dygnet-runt öppet. Alla anläggningar har höghastighetspumpar, väl tilltagna svängutrymmen, hög frigång och rejäla in- och utfarter.