NetOnNet har öppnat två nya lagershopar

NetOnNet Lagershop Svågertorp. Foto: Kristoffer Stäringe

NetOnNet har haft en premiärintensiv höst och har sen 14 oktober öppnat fem nya Lagershopar, fyra i Sverige samt koncernens första etablering i Norge. Nu har ytterligare två öppningar genomförts, i Uddevalla samt Svågertorp.

Svågertorp är ett starkt handelsområde med stort upptagningsområde som har en växande ström av besökare som passerar genom Öresundsbron. SIBA etablerade sig i Svågertorp den 21 februari 2012 och öppningen av Lagershopen i Svågertorp blir företagets andra satsning i Malmöregionen.

– Vi har alltid varit nöjda med vår etablering i Svågertorp och beslutet om att omvandla SIBA-butiken till en NetOnNet Lagershop var inte svårt att fatta. Vi tror fortfarande starkt på handelsområdet och är säkra på att NetOnNets unika självbetjäningskoncept kommer att bli ett positivt och välkommet tillskott som stärker Svågertorp som handelsområde., säger Susanne Ehnbåge.

Maria Rasmusson är varuhuschef för NetOnNet i Uddevalla och började sin karriär på SIBA 1987. Hon har närmare 30 års erfarenhet av hemelektronik, med samma arbetsgivare, under bältet.

– Jag minns min första dag på SIBA Uddevalla som igår. Att arbeta med ny teknik, människor och möjligheten att förmedla apparater som förenklar vardagen för många var mycket tillfredställande. Jag sökte tjänsten som varuhuschef i Uddevalla för att NetOnNets självbetjäningskoncept tilltalar mig mycket. Det är ett roligt koncept med höga varuflöden och ett brett sortiment som älskas och uppskattas av många. Jag är övertygad om att självbetjäningskonceptet står sig starkare hos konsumenterna idag och i framtiden, säger Maria Rasmusson, varuhuschef NetOnNet Uddevalla. Och fortsätter; – Jag har haft förmånen att ha jobbat med en av Sveriges äldsta och därmed mest erfarna hemelektronikföretag i nästan 30 år men nu är tiden mogen för såväl mig som SIBA att möta framtiden i NetOnNets fantastiska värld, säger Maria Rasmusson, varuhuschef NetOnNet Uddevalla.

– Vi har öppnat fler Lagershopar på fem veckor än vad NetOnNet har gjort under fem år. Det är en enorm bedrift som jag tillskriver alla våra duktiga medarbetare. Jag är oerhört stolt och ödmjuk över att få arbeta sida vid sida med kollegor som målinriktat och effektivt hittat lösningar som möjliggjort vår fantastiska expansion och etablering,  säger Susanne Ehnbåge, vd Netonnet Group..