Best Transport levererar på landet

Når närmare 70 procent av Sveriges invånare. Foto: Best Transport

De senaste åren har vi sett en växande scen för snabba hemleveranser. Många transportaktörer fokuserar dock främst på storstadsregionerna, vilket gör att en stor del av befolkningen får lita på traditionella leveransalternativ när de e-handlar. Best Transport går mot strömmen och utökar nu sin leveransgeografi. Expansionen innebär att transportbolaget når närmare 70 procent av Sveriges invånare.

Sedan april levererar bolaget till hela 19 nya platser. Östersund, Motala och Visby är några av de orter som innebär att Best Transport nu når hela sju miljoner svenskar med sina klimatkompenserade leveranser.

– Vi expanderar fort och nya åkerier ansluter sig till oss hela tiden. Vår stora räckvidd gör det möjligt för oss att nå ut med våra snabba och flexibla leveranser till en stor del av befolkningen. Vi vill erbjuda fler svenskar alternativ till traditionella leveranser och det känns därför viktigt att snabba hemleveranser inte enbart är något förunnat personer som bor i landets storstäder, säger Niklas Knight, vd på Best Transport.

Tack vare sin stora räckvidd är Best Transport den aktör i branschen som har den största täckningsgraden sett till hur många svenskar som kan nås med hemleveranser på kvällen. Bolagets mål är att fortsätta växa och på så sätt kunna erbjuda en allt större del av den svenska befolkningen snabba och flexibla hemleveranser.