Wolt satsar på expandering och nyrekryteringar till ledningen

Filippa Billing Holst och Jonathan Andersson. Foto: Wolt

Wolt förstärker sin organisation med två nya ledande positioner. Filippa Billing Holst blir den nya Head of Merchant Development. Hon har tidigare varit VD för Hyber och har erfarenhet från H&M. Jonathan Andersson blir den nya Head of Sales och kommer senast från Rahmqvist Group med erfarenhet från Vässla.

Företaget expanderar i Sverige genom att etablera sig i flera nya städer under 2024, inklusive Borlänge, Falun och Nyköping. Sedan årsskiftet har de lanserat totalt tolv nya städer, vilket innebär att de nu finns i 30 städer och når ungefär 65 procent av befolkningen.

Deras svenska organisation har också vuxit och har nu över 300 anställda, med majoriteten på det nya huvudkontoret i Stockholm. Det nya kontoret är nästan fyra gånger större än det tidigare och visar på planerad tillväxt för bolaget.

Företaget har nu anställt två nyckelpersoner för att driva ytterligare tillväxt. Filippa Billing Holst kommer att fokusera på att stärka relationerna med restaurang- och butikspartners samt utöka utbudet på plattformen.