Clara Vila Larsson - Gordons nya Logistics Development Manager

Clara Vila Larsson. Foto: Gordon

Clara Vila Larsson tillträder rollen som Logistics Development Manager på Gordon med ansvar för att driva fram utvecklingen av temperaturkontrollerade leveransflöden.

Hon kommer från en bakgrund där hon har varit en nyckelfigur i att skapa effektiva globala leveranssystem för modeindustrin, senast som arkitekten bakom leveransflöden för Inditex och med erfarenhet från NA-KD som Head of Sales and Commercial Planning.

– Vi är mycket glada att välkomna Clara till Gordon-teamet. Hennes vassa kompetens inom logistikutveckling och starka kundfokus gör henne till en perfekt match för Gordon när vi fortsätter att utveckla och optimera vår verksamhet, säger Ali Ghoce, VD på Gordon.

I sin nya roll kommer hon att leda Gordons Logistics Development Team.

– Att jobba med last mile som en integrerad upplevelse är väldigt viktigt för mig, därför var Gordon ett lätt val. Här ses last mile som en del av köpprocessen och det vill jag bygga vidare på. Jag ser fram emot att utveckla lösningar för branschens nöjdaste kunder, nöjdaste förare och nöjdaste slutkunder, säger Clara Vila Larsson.