Nowaste Logistics genomför flera förändringar

Några av företagets nya kunder är Granngården (Jönköping) och Nestlé Danmark (Helsingborg), Coop Sverige (Helsingborg) samt Bread & Boxers (Helsingborg). Foto: chuttersnap unsplash

Nowaste Logistics i Helsingborg genomgår organisatoriska förändringar inför framtiden och dess expansionsfas. Jesper Brandin blir renodlad marknadschef, medan Håkan Lindberg tar plats som försäljningschef i ledningsgruppen. Dessutom återvänder en tidigare VD till företaget.

Några av förändringarna är:

  • Jesper Brandin går från marknads- och försäljningschef till renodlad marknadschef.
  • Håkan Lindberg går från Head of Business Development till försäljningschef i ledningsgruppen.
  • Victor Strånge blir vice verksamhetschef och affärsansvarig.
  • Projekt & Utveckling byter namn till Implementering & Lösningsdesign, där Anders Johannessen får en ny roll som Project Controller.
  • Kewin Zetterlund blir verksamhetschef för expansionen utanför Helsingborg. Conny Palmqvist blir en av produktionsledarna i den nya anläggningen i Jönköping. Conny var medgrundare och tidigare VD för Nowaste Logistics.
  • Anneli Eklöf blir kvalitets- och hållbarhetsansvarig, medan Jacob Lindh blir tullspecialist.

"Dessa förändringar är en framåtlutad satsning på framtiden med sikte på ständig utveckling och en hållbar organisation. Vi har spännande saker på gång. Vi öppnar en ny verksamhet i Jönköping och bygger tre nya terminaler vid Logistikposition Ramlösa i Helsingborg. Vi attraherar nya kunder och vill spetsa organisationen ytterligare för att hela tiden kunna vara den mest flexibla, lösningsorienterade, automatiserade och långsiktigt hållbara partnern till våra kunder", säger vd:n Johan Kallin.