Edström Logistics expanderar i Brunna Logistikpark

Företaget kommer att flytta in i fastigheten under hösten 2023 vilket medför att samtliga 29 000 kvadratmeter är fullt uthyrda. Foto: Logicenters

Logicenters anläggning på 18 900 kvadratmeter i Brunna Logistikpark får sällskap av en ny hyresgäst. Från och med hösten 2023 kommer logistikföretaget Edström Logistics att flytta in i Logicenters moderna fastighet på Mätarvägen.

Nu står det klart att logistikföretaget blir ny hyresgäst och flyttar in i Logicenters nyutvecklade moderna fastighet i Brunna Logistikpark. Det rör sig om ett långsiktigt avtal på 18 900 kvadratmeter med specialutrymmen för hantering av farligt gods.

– Vi är glada över vårt långsiktiga samarbete med Edström Logistics och att välkomna dem till vår fastighet i Brunna Logistikpark, säger Fredrik Nygren, Commercial Manager på Logicenters.

Brunna Logistikparks geografiska förutsättningar lämpar sig mycket bra för lager- och logistikverksamheter. Det strategiska läget i nära anslutning till Stockholm och E18 möjliggör smidiga leveranser och enkel tillgänglighet för kunder och medarbetare.

– Vi är medvetna om en snabbt föränderlig logistikbransch och en växande efterfrågan samt vårt företags ständiga tillväxt. Därför möjliggör flytten till en modern och specialanpassad byggnad att vi kommer kunna fortsätta ligga steget före och erbjuda ännu mer effektiv och skräddarsydd service åt våra kunder, säger Mathias Niebel, VD på Edström Logistics.