Fullt ös på Automässan 2023

Komikern Erik Ekstrand samtalar med KGK:s VD Johan Regefalk. Bild: Autoexperten

För två veckor sedan öppnades portarna till Automässan 2023. KGK och Autoexperten fanns på plats i en gemensam monter där det stora sortimentet visades upp. Mässan blev en lyckad mötesplats och engagemanget var stort från både medarbetare, kunder och besökare.

Automässan drog hela 19301 gäster under sina fyra dagar. Det är rekord och en ökning med 10 procent sedan förra tillfället, som var i januari 2020.

Besökarna i den 700 kvadratmeter stora montern klämde och kände på produkter, bekantade sig med nya tjänster, testade utmaningar och lät sig underhållas av komikern Erik Ekstrand - som var flygande reporter. Många samtal pågick och nya kontakter knöts.

– Vi är stolta över teamet och glada över att det kom så många besökare till mässan och vår monter. Det är kul att få uppleva bruset som finns i branschen nu, säger Pernilla Schnöpf, marknadschef på KGK.

Nu håller KGK och Autoexperten på att summera utfallet och se om försäljningsmålen uppnåddes. Det har också gått ut enkäter till kunderna, där de svar som kommer in är viktiga för utvärderingen och framtidens mötesplatser.