Utökat antal resor till Turkiet från Norrköping

Foto: TUI

Även sommaren 2023 kan Norrköping Airport erbjuda resor till Turkiet. Detta genom att företaget utökar sitt utbud från Norrköping och från april till oktober flyger med Jettime direkt till Antalya. Under hela sommarsäsongen går det även att boka charter till Cypern, Mallorca, Kreta och Rhodos med TUI.

- Det är väldigt roligt att vi nu utökar vårt utbud från Norrköping med direktflyg till Turkiet. Det är ett av våra mest populära resmål som erbjuder fantastisk mat, härliga stränder och naturupplevelser. Det är också ett land som är relativt billigt för svenskar att semestra i, vilket lockar många, säger Ronja Jakobsson, kommunikatör på TUI.

Turkiet var under förra sommaren en av deras allra populäraste destinationerna från Norrköping. Prisnivån i Turkiet är fortfarande på en nivå där det är tillåtande att unna sig, resenären får helt enkelt mycket semester för pengarna. Därför är Norrköping Airport glada att fortsatt kunna erbjuda direktflyg hit.

- Som många känner till gick Detur, som tidigare erbjöd resor till Turkiet, i konkurs i höstas. Vi är väldigt glada över att TUI, kan utöka sitt erbjudande från oss med Turkiet. Det innebär att Turkietresenärerna inte behöver söka sig till någon annan flygplats utan kan fortsatt resa från sin flygplats nära hemifrån, säger Jessica Ågren Ohlsson, marknadschef på Norrköping Airport.

Källa: Norrköping Airport