NTEX utökar sitt samarbete med ÖIS Fotboll

Hannes Sahlin, säljare ÖIS, Tobias Rindevall, Global försäljningschef, NTEX. Foto: NTEX

Transport- och logistikföretaget NTEX utökar sitt samarbete med ÖIS Fotboll genom att gå in som premiumpartner inför säsongen 2023. Samarbetet möjliggör nya samarbetsytor, ett stärkt nätverk samt ökad varumärkeskännedom.

Företaget har varit partner med ÖIS Fotboll sedan 2021. Att företaget nu utökar samarbetet och blir premiumpartner innebär att NTEX blir en av ÖIS största sponsorer inför säsongen 2023 och under de kommande två åren.

– Utöver att synliggöra det egna varumärket på bred front till kandidater och kunder såväl i Göteborg som nationellt vill vi på NTEX bidra till en positiv samhällsutveckling. ÖIS är ett bra exempel på där vi aktivt kan medverka till miljöer där människor kan trivas och växa, vilket i sin tur gynnar samhälle och nästa generation, säger Tobias Rindevall, Global Sales Director, NTEX.

Med sponsorskapet vill de bidra till goda förutsättningar såväl på som utanför planen och samhällsengagemang har länge varit en hjärtefråga för bolaget. Företaget har mångårig erfarenhet att vara partner till olika föreningar, bl a Frölunda Hockey och speedwayklubben Lejonen i Gislaved

– Under de två senaste åren har NTEX hela tiden varit en aktiva, bland annat genom att vara involverade i vår ungdomssatsning och våra representationslag i både herr- och damklassen. Det känns fantastiskt kul att partnerskapet har växt och att NTEX vill fortsätta vara med på den här resan tillsammans med oss, säger Hannes Sahlin, säljare, ÖIS Fotboll.