Speed optimerar Stigas transporter

Stiga Sports byter leverantör av transporttjänster. Arkivbild

Stiga Sports tecknar treårsavtal med Speed avseende Transport Management tjänster. Affären innebär att Stiga Sports får en kundanpassad transportlösning som optimerar deras transportflöden, såväl processmässigt som monetärt.

Stiga Sports nu byter leverantör av transporttjänster väljer man Speed. Avtalet löper på tre år och samarbetet påbörjas omgående.

– Vi ser att vi med Speed får en transportlösning som är bättre optimerad samtidigt som vi ser fram emot att jobba med en leverantör som verkligen är engagerad och kan stötta oss i vår affär och hjälpa oss utveckla våra transportprocesser. Det här blir en riktig nytändning för oss, säger Johan Hjärpe, Inköps- och produktutvecklingschef på Stiga Sports.

Stiga Sports logistiklösning innebär bland annat en mer effektiv hantering av informationsflöden och dokumentation, en bättre kvalitetsuppföljning och tullhantering.

– Vi är glada att hälsa Stiga Sports välkomna som kund och vi ser fram emot att jobba med dem. Det är ett perfekt bolag för oss där vi ser att vi kan skapa reell skillnad i deras transporter och flöden. De har en komplex logistik och här kommer vår kompetens och erfarenhet verkligen till sin rätt, säger Fredrik Krysén, Affärsområdeschef Speed Transport Management.