Wolt lanseras i Helsingborg

Wolt levererar mat från Helsingborgs lokala restauranger. Foto: Wolt

Wolts intåg i Helsingborg ser till att avståndet mellan hungriga gäster och stadens sprudlande matscen nu försvinner. Samtidigt lanseras den hyllade prenumerationstjänsten Wolt+.

Sedan tidigare finns Wolt i 16 städer runtom i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder. Nu kommer även helsingborgarna kunna ta del av flexibla och snabba leveranser från stadens lokala restauranger och butiker. Centralt belägna favoriter som Doori, Amadeus, och Holy Greens, samt Zushi är några av restaurangerna som redan har anslutit sig till plattformen. 

– Vi har sedan länge identifierat Helsingborg som en stad med brett utbud av spännande restauranger och intressanta butiker. Därför känns både tid och plats helt rätt. Målet är att underlätta för människor i vardagen, genom att erbjuda en mer flexibel tillgång till det lokala näringslivet och samtidigt bidra med arbetstillfällen, säger Johan Grönvall, vd för Wolt Sverige.

Samtidigt lanseras den hyllade prenumerationstjänsten Wolt+, som tidigare bara varit tillgänglig i Stockholm. Tjänsten erbjuder obegränsade leveranser från de aktörer som är knutna till plattformen och befinner sig inom en två kilometers radie.