Mathem startar årets skärgårdsleveranser

Skärgårdsleveranserna sträcker sig från Utö utanför Nynäshamn i söder till Lidö ovanför Kapellskär i norr och Sandhamn i öster. Foto: Mathem

Efterfrågan på skärgårdsleveranserna fortsätter även i år att vara stor, och nytt för i år är därför kortare leveransintervaller än tidigare säsonger. Nu kan kunder i större delen av skärgården ta emot varor i tre olika tidsspann. Liksom fjolåret är det även i år möjligt att beställa receptbelagd medicin till skärgården tillsammans med sin Mathem-leverans, tack vare Mathems samarbete med Kronans Apotek. Precis som tidigare år ingår även Mathems stora utbud från Clas Ohlson.

– Skärgårdsleveranserna är här för att stanna och har blivit ett viktigt signum för Mathem och den ambition vi har att ge våra kunder friheten att leva mer. Vi är väldigt stolta över att fortsätta gå i täten för utvecklingen kring e-handel och kunderbjudanden som förenklar för kunden, säger Johan Gertell, CMO på Mathem.

Skärgårdsleveranserna sträcker sig från Utö utanför Nynäshamn i söder till Lidö ovanför Kapellskär i norr och Sandhamn i öster. Vid bokning av leverans anger kunderna enkelt koordinaterna för den plats de önskar få sina leveranser till. Det gör att båtarna, utrustade med kylskåp och frysboxar, kan leverera hela vägen till rätt position.