HSB Skånes hyresfastigheter får paketboxar

Åtta paketboxar i Lund har hittills mottagit strax över 500 paket. Foto: HSB

Tidigare i år har paketboxar från Postnord placerats ut vid några av HSB Skånes hyresfastigheter i Lund. Nu har turen kommit till fastigheter i Hässleholm, Kristianstad och Åhus.

För att underlätta för hyresgästerna när de gör sina inköp via e-handel har PostNord under veckan placerat ut paketboxar vid några av HSB Skånes hyresfastigheter i Hässleholm, Kristianstad och Åhus. Tidigare i år har paketboxar placerats ut vid ett antal hyresfastigheter i Lund, något som tagits väl emot av hyresgästerna och deras grannar.

– Vi har sedan en tid tillbaka åtta paketboxar i Lund som tillsammans hittills mottagit strax över 500 paket. Paketboxarna är ett exempel på boendenära service som underlättar vardagen för våra hyresgäster, säger Malin Bengtsson, kommunikatör på HSB Skåne.

Utplaceringen innebär att både personer som bor i fastigheterna och i närområdet kommer att kunna välja att få leverans till de nya paketboxarna nästa gång de handlar via e-handel. Paketen levereras av PostNord och personerna kan sedan smidigt och säkert hämta ut sina varor i paketboxen med hjälp av PostNords app och Mobilt Bankid.