Logistic Contractor rekryterar ny affärsutvecklare

Roger Carlelycke ny affärsutvecklare på Logistic Contractor. Foto: Logistic Contractor

Logistic Contractor rustar för fortsatt utveckling och förstärker sin organisation med en ny affärsutvecklare. Till den tjänsten har Roger Carlelycke rekryterats. Han kommer närmast från Bockasjö, där han har arbetat i tio år med projektledning och affärsutveckling av stora logistikfastigheter. Roger Carlelycke har tillträtt sin tjänst.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och att Roger Carlelycke ansluter till vårt redan starka team. Med sin gedigna bakgrund inom logistikbranschen har han ingående kunskap om vår affär och får en viktig roll i Logistic Contractors fortsatta tillväxtresa, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, har haft en stabil utvecklingskurva under flera år. 2020 uppgick bolagets intäkter till 1,8 miljarder kronor, vilket är en fördubbling sedan 2016.

– Under alla mina år på Bockasjö har jag förstås följt Logistic Contractors framgång på marknaden och alltid uppfattat företaget som framåt och nytänkande. Därför ser jag nu fram emot att få ingå i den organisationen. Extra intressant ska det bli att få verka i en börsnoterad miljö, säger Roger Carlelycke.