Samarbete om tjänstebilar

Ronny Svensson, vd på Ynnor AB. Foto: Ynnor

Ynnor AB inleder nu ett samarbete med Egmont Publishing på bilsajten automotorsport.se under namnet Allt om tjänstebilar.

- Tack vare samarbetet med Egmont får nu också landets hundratusentals tjänstebilsförare riktad kunskap på samma sätt som vi gett deras arbetsgivare och leverantörer i snart 25 år, säger Ronny Svensson, vd på Ynnor AB, ett kunskapsföretag för företagsbilar och vagnparkslösningar.

Ynnor publicerar bland annat nyhetsbrev, böcker och rapporter, med fokus på företagets bilekonomi, och har funnits på Internet sedan 1995.

Allt om tjänstebilar innehåller Ynnors bildatabas Autonet och en kalkyl för att enkelt kunna räkna ut förmånsvärdet för alla aktuella bilar på marknaden. Ynnor bidrar också med texter om bland annat förmånsbeskattning och leasing.

- Fokus ligger på förmånsbeskattade tjänstebilar men vi skriver även om andra sorters företagsbilar, som bruksbil och poolbilar, säger Ronny Svensson.

Allt om tjänstebilar uppdateras både med bilrelaterade nyheter från Auto motor & sports redaktion och med tjänstebilsrelaterade nyheter från Ynnor, vars sajt tjänstebilsfakta.se samtidigt slås ihop med Tjänstebilsguiden.se.

- På Tjanstebilsfakta.se samlar vi nu vår B2B-kommunikation, säger Ronny Svensson, det är fortfarande vår kärnverksamhet.

- Med fokus på Tjanstebilsfakta.se blir vår närvaro på nätet tydligare, men gamla användare av både Tjänstebilsguiden och Tjänstebilsfakta kommer att känna igen sig, försäkrar han.