Dags för Industrimässorna i Malmö

Foto: Easyfairs

Industrimässorna, som arrangeras av Easyfairs, är fem mässor under ett tak: Automation, Underhållsteknik, Mät- & Reglerteknik, Pumps & Valves och Worksafe.

Mät & Reglerteknik gör sitt första besök på Industrimässorna. Den fokuserar på processinstrumentering, samt mät- och reglerteknik. Mässan arrangeras redan med framgång i Dortmund och Antwerpen.

Worksafe är den tredje mässnykomlingen med produkter, tjänster och lösningar för industriellt skydd och säkerhet. Även denna har tidigare arrangerats i Tyskland.

100 utställare har bokat monter och på morgonen den 6 februari drar första nätverksfrukosten igång med Sydsvenska handelskammaren som värd och fokus på hur konjunkturen ser ut i södra Sverige. Dagen efter finns det två nätverksfrukostar att välja på, antingen med fokus på förbättrat och förenklat underhåll av pumpsystem, eller processäkerhet med fokus på riskbedömning och fortlöpande tillsyn.

Ett fyrtiotal föreläsningar hålls, med allt från hållbarhet till ett livehack. För den som vill fördjupa sig lite mer finns det även ett par halvdagsseminarier. Den 6 februari håller Föreningen för svensk additiv tillverkning, SVEAT, en halvdagskonferens om additiv tillverkning. Dagen efter är det dags för Intressentföreningen för processäkerhet, IPS, med ett halvdagsseminarium om processäkerhet.