Ivanti optimerar logistikkedjan

Ivanti Neurons för IIoT automatiserar och förbättrar leveranskedjans processer. Arkivbild

Ivanti presenterar Ivanti Neurons för Industrial Internet of Things som hjälper företag att  ytterligare automatisera och optimera sin hantering av logistikkedjan. Med Ivanti Neurons för IIoT kan organisationer snabbt bygga skalbara applikationer som integreras i befintliga processer.

Idag har många lager och distributionscenter smarta enheter, såsom smarta transportörer, sensorer, kamero och robotar.. Ändå kan sammankopplingarna mellan dessa enheter och tekniker vara komplexa, dyra och ibland riskfyllda.

Med Ivanti Neurons för IIoT kan organisationer skapa applikationer med hjälp av lowcode eller no code som automatiserar och förbättrar leveranskedjans processer.  Ett exempel är att företag kan nu med Ivanti Neurons för IIoT installera geolokaliseringsfyrar på släpvagnar och fraktcontainrar, vilket gör det möjligt för varvschefer att bättre ha koll på när föremål kommer fram så att de kan anpassa arbetsstyrkan därefter.

– Vi är glada över att bygga vidare på vårt erbjudande och öka vår position inom Internet of Things inom industrin, med fokus på leveranskedjan", säger Brandon Black, senior vice president och general manager, Ivanti Wavelink.