Aditro Logistics tillsätter transportchef

Mathias Brage ny Director Transport på Aditro Logistics. Foto: Aditro

Aditro Logistics utser Mathias Brage till ny chef för Aditro Logistics transportverksamhet. Han kommer i sin nya roll leda affärsområdet Transport och deras pågående arbete med att vidareutveckla bolagets transporttjänster. Affärsområdet befinner sig i en expansiv fas med fokus på att stärka tjänsteerbjudanden genom innovativa och digitala lösningar. Han kommer närmast ifrån Schenker Dedicated Services, där han jobbade som Lead General Manager med ansvar för affärsutveckling och operativ drift av transportlösningar.

– Genom att vara en oberoende part med avseende på transporter, står Aditro Logistics på en solid plattform för att erbjuda skräddarsydda transportlösningar till små och mellanstora företag. Våra tjänster möjliggör stora skal- och kostnadsfördelar, när vi ansluter som en transportfunktion med ansvar för att säkerställa kvalitet, miljökrav och kostnader relaterat transporter. Här kommer Mathias in med lång erfarenhet ifrån tjänsteutveckling inom transportbranschen, vilket kommer skapa goda förutsättningar för att stöpa om och vässa Aditro Logistics tjänster inom transport, säger Per Zandrén, vd på Aditro Logistics

Mathias har bred erfarenhet ifrån transport- och logistikbranschen där han har jobbat på Schenker Dedicated Services sedan 2011. I sin senaste roll jobbade han för det tyska bolaget med ansvar för deras hightech-kunder. Mathias har även varit Branch Manager för Schenker Dedicated Services i Malmö och ansvarat för skräddarsydda logistiklösningar för stora multinationella industriföretag.

– Jag har bred erfarenhet inom transportbranschen, en erfarenhet som jag kommer dra nytta av i mitt arbete på Aditro Logistics. Senast arbetade jag med kunder inom hightech, en bransch som ställer höga krav på sömlösa och komplexa lösningar. Mitt mål är att lyfta Aditro Logistics transporttjänster till nästa nivå, där Aditro Logistics säkerställer kvalitativa och kostnadseffektiva transportlösningar så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Det är inspirerande och spännande att få jobba med den nya strategin med inriktning på digitalisering, automation och miljö. Jag ser fram emot att bidra till Aditro Logistics fortsatta tillväxt och framgångar, säger Mathias Brage, ny Director Transport på Aditro Logistics.