Amazon lanserar premiumtjänst i Sverige

Amazon fokuserar på video, underhållning och spel. Foto: Amazon

Nu kan svenska kunder registrera sig för Amazon Prime, Amazons premiumtjänst med fler än 200 miljoner medlemmar i 22 länder. Amazon Prime-medlemmar har tillgång till en unik kombination av shopping, erbjudanden och underhållning från Amazon. Det innebär bland annat snabb och gratis leverans, tillgång till populära och prisbelönta filmer och TV-serier inklusive Amazon Originals med Prime Video, gratis spel och exklusivt in game-content med Prime Gaming samt tillgång till exklusiva erbjudanden för Prime-medlemmar året om.

– Det har gått nästan ett år sedan vi lanserade Amazon i Sverige och vi är väldigt glada över mottagandet av våra svenska kunder,” säger Gulfem Toygar, Country Manager för Amazon i Sverige. “Med lanseringen av Amazon Prime, som innehåller det bästa vad gäller shopping och erbjudanden samt underhållning från Amazon, kan vi ta nästa steg i vårt kunderbjudande. Medlemmar kan nu ta del av snabb och gratis leverans så snabbt som nästkommande dag samt få tillgång till prisbelönta filmer, TV-serier och mycket mer.

– Vi är oerhört glada över att svenska kunder nu kan sälla sig till de redan 200 miljoner medlemmar världen över som redan tar del av fördelarna med Prime. Med lanseringen av Amazon Prime vill vi förenkla livet för svenska kunder”, säger Jamil Ghani, Vice President på Amazon Prime. ”Vi har utformat Prime med användarvänlighet och relevans för kundernas ständigt föränderliga liv i åtanke, med gratis och snabba leveranser, ett stort urval av filmer och TV-serier och inte minst exklusiva erbjudanden. Men det här är bara början. Vi kommer att erbjuda ett ännu större urval av produkter, filmer och TV-serier i framtiden.”