Logicenters rekryterar Kristoffer Sandberg

Kristoffer Sandberg kommer närmast från Cushman & Wakefield. Foto: Logicenters

Logicenters gör ännu en topprekrytering. Det nya tillskottet är Kristoffer Sandberg som tillträder rollen Head of Transactions and Business Development för Logicenters i Sverige. Kristoffer har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling inom fastighets- och logistikmarknaden och kommer senast från Cushman & Wakefield som Head of Capital Markets.

– Det här är en topprekrytering vi verkligen är nöjda med. Kristoffer är en av de rådgivare som länge utmärkt sig inom logistikbranschen i Sverige. Han besitter en värdefull erfarenhet av affärsutveckling och har varit en del av en rad stora transaktioner. Just nu befinner sig Logicenters i en stark tillväxtfas och den här rekryteringen är en del av den stora satsning som vi gör, säger Matthias Kettelhoit, CEO på Logicenters.

Kristoffer Sandberg kommer närmast från Cushman & Wakefield där han är Partner och Head of Capital Markets samt ansvarig för den pan-nordiska transaktionsrådgivningen inom logistik och industrifastigheter. Innan dess var han Head of Transactions på investmentbolaget Vincero där han var en nyckelperson i att utveckla företagets fastighetsportfölj.

– Att få ansluta till den främsta aktören inom logistikfastigheter känns oerhört spännande och utmanande. Jag har en lång erfarenhet av transaktionsrådgivning inom fastighetsbranschen, med fokus på logistik- och industrisektorn. Det kändes därför naturligt att gå över till investeringssidan och för mig fanns det bara ett bolag och team som var intressant, vilket var Logicenters, säger Kristoffer Sandberg.