Dermarome optimerar sin supply chain

Dermarome vässar servicegraden genom lageroptimering tillsammans med Optilon. Foto: Dermarome

Nu sjösätter Dermarome projektet Dermaplan som syftar till att säkra planering av servicegraden genom lageroptimering av hela det nordiska produktsortiment. Projektet genomförs tillsammans med Optilon, som har en stor erfarenhet av att hjälpa företag i Norden att effektivisera och optimera sin supply chain.

– Vi är övertygade om att nordiska företag har potential att vara de mest konkurrenskraftiga i världen. För att komma dit måste de använda sina resurser mer effektivt än sina konkurrenter. Nordiska företag befinner sig vanligtvis i en utmanande konkurrensmiljö med höga kostnader och geografisk placering, säger Johan Rössner, Sales & Account Manager Optilon

Projektet leds av Sara Olofsson tillsammans med Nathalie Johansson från Optilon.

– Detta är ett stort kliv framåt i vår digitaliseringsresa, och ligger helt rätt i vår strategiska plan där vi nu och framåt satsar passionerat på våra digitala verktyg, säger Sara Olofsson, inköpschef Dermanordic.

Dermarome är en del av vår nordiska koncern Dermanordic.  Företagets nordiska logistikcenter ligger i Katrineholm och servar alla nordiska länder.