ChargePoint introducerar komplett lösning för laddning av elfordonsflottor

ChargePoint presenterar omfattande portfölj av laddningslösningar. Foto: ChargePoint

ChargePoint Holdings, ett globalt laddnätverk för elfordon, presenterar  den mest omfattande portföljen av laddningslösningar för elfordon hittills, tillgänglig för fordonsflottor av alla typer och storlekar. ChargePoints globala portfölj av laddlösningar för flottor innehåller allt som vagnparker behöver för att elektrifiera och optimera sina laddningsprocesser i takt med att de växer.

Mjukvara för vagnparkshantering, kombinerat med ChargePoints AC- och DC-lösningar för snabbladdning, balanserar laddningskostnaderna med driftberedskap för lätta till tunga fordon över laddning i depåer, längs med vägarna och i hemmen. Experttjänster för design och konstruktion säkerställer en smidig övergång till elektrifiering, samtidigt som löpande support och underhåll garanterar maximal drifttid för nödvändig laddning.

ChargePoint® Express Plus, en skalbar DC-plattform för snabbladdning baserad på en mjukvarudefinierad DC-hårdvaruarkitektur, minimerar kostnaderna för elomvandlingsutrustning per laddplats. Dess modulära design möjliggör efterlevnad av de stränga kraven på driftstid. ChargePoints helhetsgrepp optimerar bränslekostnaden per fordon och har utformats för att möta behoven hos vagnparksoperatörer, nu och i framtiden.

ChargePoints Fleet Depot-, Mobility- and Home-mjukvarulösningar håller fordonen laddade och redo med optimerad laddning genom dynamisk laddningsoptimering, smidig publik åtkomst till och betalning för laddning, samt omfattande lösningar för hemladdning.