BRA återupptar linjer till Ronneby och Växjö

Flygpassagerarna börjar återvända. Foto: BRA

BRA öppnar linjerna mellan Stockholm Bromma och Växjö respektive Ronneby i höst. BRA sätter ytterligare sex flygplan i drift till hösten och ökar tidtabellen rejält. Trenden just nu är att privatresandet börjar komma tillbaka och bedömningen är att efterfrågan ökar i ännu större utsträckning efter sommaren när även affärsresandet kommer tillbaka.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna återvända till två kära flygplatser och regioner runt Ronneby och Växjö och välkomna våra kunder ombord igen, säger BRA´s kommersiella chef Ulrika Matsgård

– Äntligen får vi på Swedavia Ronneby Airport hälsa BRA välkomna igen, vi vet att de är efterlängtade i regionen och viktigt för tillgängligheten till och från vår region för såväl näringsliv, akademi samt besöksnäring när de nu återvänder. Varmt välkomna åter BRA, säger Arri Kallonen, flygstationschef på Swedavia Ronneby Airport.

BRA återstartade sin flygtrafik efter tretton månader utan reguljärtrafik. Fem linjer fick flygtrafik mellan Stockholm Bromma och Malmö, Göteborg, Visby, Ängelholm och Umeå. Responsen blev över all förväntan och många flighter var fullbokade redan första dagen.

– Vi är överväldigade över den fina responsen vi fått från våra kunder. Att välja rätt timing för att komma tillbaka till marknaden i ett så osäkert läge har varit en utmaning och vi gläds åt att allt tyder på att den var rätt vald, säger Ulrika Matsgård, kommersiell chef på BRA.