Vy investerar i skräddarsydd mobilitetslösning

Optidev tecknar avtal med bussbolaget Vy Travel. Foto: Vy

Techstep har genom sitt dotterbolag Optidev tecknat avtal med det svenska bussbolaget Vy Travel om att utveckla en ny skräddarsydd Managed Mobility Service-lösning. Avtalet inkluderar rådgivnings- och utvecklingstjänster för utveckling av en skräddarsydd lösning samt plattformshantering för drift av lösningen. Optidevs TrueMobile-plattform utgör ryggraden för systemet, vilket möjliggör effektiv utveckling och enkel distribution.

– Vy är ledande inom nordisk persontransport och lägger stor vikt vid att säkerställa en bra reseupplevelse för sina kunder. Techstep är lyckligt lottat att arbeta med Vy i både Norge och Sverige, och vi ser fram emot att ytterligare utvidga vårt goda samarbete med Vy, och hjälpa sina förare och kunder att resa smartare, säger Techsteps CEO, Jens Haviken.

Techstep uppskattar det totala kontraktsvärdet till 8,4 miljoner norska kronor med över 1000 hanterade enheter för Vy. Kontraktet undertecknas för en initial löptid på 20 månader med möjlighet till ytterligare förlängningar.