First Class Brands flyttar in i Kronoslätts Företagspark utanför Malmö

First Class Brands blir första hyresgästen i Logicenters fastighet i Staffanstorp. Foto: Logicenters

Inom kort ska Logicenters fastighet i Staffanstorp, strax utanför Malmö stå redo för sina hyresgäster. Fastigheten, som totalt ska mäta 25 000 kvadratmeter, har säkrat sin första blivande hyresgäst. Det står klart sedan Logicenters skrivit ett hyresavtal med hälsoproduktsföretaget First Class Brands of Sweden.  Avtalet gäller en yta om 5 000 kvadratmeter och företaget beräknas flytta in i sina nya lokaler till hösten.

– Vi är väldigt glada över att First Class Brands of Sweden blir den första hyresgästen i vår fastighet. Det är roligt att vi nu är igång med vår satsning i Staffanstorp och First Class Brands of Sweden är ett gott exempel på framtidsföretag som insett värdet i det attraktiva läget som området erbjuder, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Fastigheten kommer att uppföras i Kronoslätts Företagspark. Med närhet till Malmö och Öresundsregionen är områdets geografiska läge mycket attraktivt för många olika typer av verksamheter. Tidigare har stora företag som Bring Frigo, Kuehne+Nagel och Microsoft valt att etablera sig i företagsparken.

– Vi ser mycket fram emot att flytta in i vår nya logistikanläggning som dessutom blir belägen i ett perfekt läge för att stötta vår tillväxtresa och verksamhet. Jag vill tacka Logicenters för ett gott samarbete hittills och vi kommer att följa utvecklingen av det som blir vårt nya lager samt huvudkontor i Sverige med stor spänning, säger Felipe Garay, COO & Delägare på First Class Brands of Sweden.