DSV öppnar ny vägbro mellan Kina och Europa

DSV Silkway Express är ett alternativ till flyg-, tåg- och sjöfrakt. Foto: DSV

Med transittider från dörr till dörr på 14-18 dagar - till rimliga priser - är DSV Silkway Express ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till flyg-, tåg- och sjöfrakt. Med COVID-19 finns det inte längre något ”business as usual”. Inställda passagerarflyg sätter tryck på flygfrakterna, vilket orsakar kapacitetsbegränsningar.

DSVs nya interkontinentala vägbro mellan Kina och Europa erbjuder ett tillförlitligt transportalternativ. Förutom snabba transittider på endast två till tre veckor till priser som är mycket lägre än flygfrakt, erbjuder DSV Silkway Express mer flexibilitet - inte minst när det gäller timing. DSV hämtar godset när det är klart hos avsändaren, vilket innebär att kunder inte behöver vänta in något fartyg,
tåg eller flygplan.

Gods kan lastas och lossas sju dagar i veckan och med flera olika hämtnings- och leveransadresser. Kunderna kan dessutom omdirigera godset under resan, om behov uppstår.  DSV samarbetar enbart med pålitliga partners för att säkerställa att varorna anländer till rätt destination på ett säkert sätt samt att alla lastbilar är plomberade och utrustade med GPS-spårning för att kunder ska kunna följa nsitt gods via myDSV. Säkerhetsavgiften ingår i transportkostnaden och täcker vilostopp vid säkra och låsta parkeringsplatser.