Ahlsell utvecklar bygglogistiken åt NCC

Ahlsell ansvarar för den dagliga försörjningen av material till NCC. Foto: Ahlsell

Ahlsell har fått fortsatt förtroende att ansvara för den dagliga försörjningen av material till NCC:s 5 000 leveransadresser över hela Sverige. 

– Det förlängda avtalet är ett kvitto på vårt långa och framgångsrika samarbete med NCC, säger Niklas Lindahl, Key Account Manager, Ahlsell. Vi kommer nu att arbeta vidare med att försörja NCC:s många arbetsplatser i Sverige med ett brett utbud av produkter. Allt för att bistå NCC i arbetet med att bygga och utveckla framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur.

– Det känns positivt att få ytterligare ett år för att utveckla samarbetet med Ahlsell som är en fantastiskt bra leverantör när det gäller sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet, säger Jonas Lyckner, kategoriansvarig för grossistmaterial på NCC. Dessutom har vi tillsammans med Ahlsell en bra e-handelslösning som hela tiden utvecklas och förbättras. Det är få aktörer som klarar våra volymer och har den logistik som krävs för att hantera 5 000 leveransadresser på ett så kostnadseffektivt sätt.

NCC och Ahlsell har även startat ett antal stora och komplexa projekt tillsammans inom Bygglogistik för att dra nytta av alla fördelar som bygglogistik från Ahlsell kan erbjuda.