Home Delivery World Europe 2020 blir virtuell

Home Delivery World som skulle hållas i Amsterdam blir nu virtuell. Arkivbild

Den 22-23 september går Home Delivery World Europe 2020 av stapeln. Konferensen, med fokus på detaljhandelns transport- och logistikkedja, planerades först att genomföras i Amsterdam, men kommer i år istället ske digitalt, där besökarna får möjlighet att ta del av på föreläsningar digitalt samt nätverka och besöka företagens montrar virtuellt. Ett av företagen som deltar är Descartes, som i år även är med och sponsrar eventet.

Home Delivery World Europe är en av Europas främsta detaljhandelskonferenser för aktörer inom logistik och supply chain. Över 1500 deltagare och 150 utställare och partners beräknas delta för att nätverka, utbyta kunskap och presentera sina lösningar. Bland talarna hittas bland andra Paul Misener från Amazon, Angela Hultberg från IKEA och Nick Hawkins från LEGO Group.

– Vi ser verkligen fram emot att få ta del av det senaste inom branschen och virtuellt träffa många av våra kunder och partners. Det kommer bli två dagar av kunskapsutbyte, spännande ny teknik och intressanta diskussioner. Jag är glad att vi som företag är med och visar upp oss, inte bara som utställare utan även som sponsor, säger Camilla Frisk, marknadschef på Descartes i Norden.

Konferensen har redan smygstartat då eventets sponsorer fick möjlighet att digitalt presentera sina tankar och lösningar för deltagarna. Från Descartes deltog Pol Sweeney, försäljningschef för Descartes i Storbritannien, för att prata om hemleveranser och Last Mile, och hur kostnaderna kring dessa kan minska samt hur kundnöjdheten kan förbättras.