PostNord blir nordisk distributör för Nordic Nest

PostNord inför hårdare rutiner för att stoppa bedrägerier. Foto: PostNord

Nu utökar Nordic Nest sina leveranser och gör PostNord till nordisk distributör i ett nytt avtal Under de senaste åren har PostNord distribuerat delar av Nordic Nests leveranser i Sverige. Med det nya avtalet täcker nu uppdraget leveranser inom Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Nordic Nest är en av de ledande e-handelsaktören inom heminredning i Norden. Nu väljer Nordic Nest PostNord till att bli den nordiska distributören för bolagets varor, vilket innebär leveranser till Norge, Danmark, Finland och Sverige. Flera av PostNords tjänster kommer att nyttjas i det uttökade samarbetet som inkluderar leveranser till ombud, till mottagarens postlåda och hemleveranser.

– Vi är glada för förtroendet som har givits till PostNord. Vi vet att köpupplevelsen är viktig för Nordic Nest och vi har mycket att lära av hur bolaget jobbar med Customer Experience. Med PostNords bredd av kompetens och tjänster kan vi bibehålla köpupplevelsen även i leveransen oavsett om Nordic Nests kunder köper större eller mindre produkter och leverera dem till den plats de vill, säger Carl-Anders Keller, försäljningsdirektör på PostNord.

Det nya avtalet är utarbetat i nära samarbete mellan PostNord och Nordic Nest för att fungera väl i samtliga nordiska länder oavsett om det gäller tyngre eller lätta, mindre försändelser och samtidigt ge mottagaren leveransalternativ. Det är PostNords höga närvaro i Norden och det kompletta tjänsteerbjudandet som gjort att Nordic Nest valt att uttöka samarbetet.

– Vårt viktigaste mål på Nordic Nest är att skapa världens bästa kundupplevelse, en viktig del i det är självklart leveransen av kundens order. Därför känns det bra att fördjupa samarbetet med PostNord som med sina tjänster ger kunden många valmöjligheter till leverans. Genom att ha en partner för logistik i Norden förenklas även vårt arbete internt vilket såklart är viktigt ur ett arbetsmiljö- och lönsamhetsperspektiv, säger Bank Bergström, vd på Nordic Nest.