Ny vd för Schenker Logistics

Mikael Eisner, ny vd för Schenker Logistics. Foto: Schenker

Mikael Eisner, tidigare marknads- och försäljningschef för DB Schenker Division Land har utsetts till ny VD för Schenker Logistics AB efter Mats Olsson.

– Jag önskar Mikael lycka till i den nya rollen och är övertygad om att hans gedigna bakgrund från marknad och försäljning kommer vara av stort värde för bolagets fortsatta framgång, säger Mats Grundius, VD Schenker AB.

– Det är en spännande utmaning. Schenker Logistics AB är ett välskött bolag med en bra plattform när det gäller att få in nya kunder. Men det är klart att jag har mycket nytt att sätta in mig i.

Mikael Eisner har varit på DB Schenker i en mängd olika roller sedan 1995, hans senaste befattning var som marknads- och försäljningschef på Division Land. – Med min bakgrund känns det naturligt att fokusera mer på utåtriktat sälj, samtidigt som vi inte ska sluta att effektivisera våra interna processer. Vi är ett företag som har kapacitet att fortsätta att erbjuda överlägsna logistiklösningar och förstärka vår marknadsledande position, säger Mikael Eisner.

Schenker Logistics AB är DB Schenkerkoncernens specialistbolag inom lagringsverksamhet med lager i Göteborg, Jönköping, Nässjö och Stockholm.