”24Storage nu näst störst i Sverige”

Anläggningen i Tyresö. Bild: 24Storage

24Storage öppnar sin femte förrådsanläggning för året, nu på Siklöjevägen 5 i Tyresö. Öppningen blir den fjärde i Stockholmsområdet det senaste halvåret. Enligt den internationella branschorganisationen FEDESSA är 24Storage nu näst störst i Sverige med totalt 14 förrådsanläggningar.

24Storage öppnar nu sin femte anläggning för året, med placering i Tyresö. Tyresö är en tillväxtregion som förra året ökade sin befolkningstakt med 2%. Kommunen väntas dessutom fortsätta öka sin befolkningsmängd i något snabbare takt än länsgenomsnittet. En hög befolkningstillväxt och urbanisering i kombination med den rådande högkonjunkturen stärker behovet av extra förvaring, och 24Storage slår nu upp portarna till sin nybyggda förrådsanläggning i centrala Tyresö. Anläggningen kommer att bestå av cirka 500 förråd fördelade på en bruttoyta om cirka 3 200 kvadratmeter.


- 2017 har varit en otrolig resa! Tyresö blir vår femte nyöppnade anläggning det här året och vi har vi nästan dubblat både antalet förråd och uthyrningsbara kvadratmeter. Enligt den internationella branschorganisationen FEDESSA är vi nu näst störst i Sverige med 14 anläggningar säger Michael Fogelberg, VD och grundare av 24Storage.

Anläggningen i Tyresö kommer på sikt att vara obemannad. Kunder kommer istället att mötas av en kundserviceenhet som har en direkt videolänk med medarbetare i Stockholm. Kunderna kommer därifrån kunna skriva avtal. Samtidigt bevakas anläggningen dygnet runt med livestreamad kameraövervakning för högsta säkerhet.

- En viktig del i vår affärsmodell är att vi ska vara tillgängliga dygnet runt och därför har vi valt att centralisera försäljning och support med utökade öppettider till 20.00 på vardagar! Vi har precis öppnat verksamheten här i Stockholm samt lanserat en ny webbplats för ökad självservice, fortsätter Michael Fogelberg.