Paketbox-samarbete mellan Bring och Wåhlin Fastigheter

Inledningsvis planeras nästan 50 paketboxar att installeras utanför fastigheterna. Foto: Bring

Bring och Wåhlin Fastigheter inleder ett samarbete för att införa paketboxar. Inledningsvis planeras nästan 50 paketboxar att installeras utanför fastigheterna som tillhör Wåhlin.

På totalt tjugotre av Wåhlins fastigheter i Stockholmsområdet kommer Bring att placera ut 46 paketboxar. Dessa boxar möjliggör för invånarna att både ta emot och returnera sina nätinköpta paket.

– Vi vill finnas där många människor bor eller rör sig dagligen, och tillsammans med Wåhlins har vi identifierat  tjugotre olika platser vi kan placera boxar på, så att många boende får nära till paketutlämning. För de boende är detta en bra service – men boxarna är självklart öppna för alla att beställa till, säger Jonas Carlsson, chef över Brings leveransnätverk.

Idag har Bring drygt 800 paketboxar i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro.

– Eftersom internhethandel med paketleverans ökat de senaste åren måste nätverket av tillgängliga skåp för leverans byggas ut. Att nu kunna bidra till fastighetsnära service för våra hyresgäster känns som ett steg i rätt riktning. Vi vill skapa en så bra miljö som möjligt för våra hyresgäster och vi har en stark tro på att det ökar trivseln för våra hyresgäster när de kan hämta sina paket nära hemmet, säger Karolina Öwre, hyres- och marknadsansvarig på Wåhlin Fastigheter.