Wolt introducerar ny leveranslösning

Tjänsten ska gör att restauranger kan kombinera sina egna leveranser med Wolts kurirpartners. Foto: Wikimedia Commons

Wolt lanserar Wolt Hybrid Delivery för restauranger. Tjänsten ger restaurangerna en möjlighet att välja mellan att använda företagets kurirpartners eller sin egen restaurangpersonal för leveranser.

Med Wolt Hybrid Delivery kan restauranger kombinera sina egna leveranser med Wolts kurirpartners. Restaurangägare med en surfplatta kan växla mellan att använda sin egen personal och kurirpartners genom att trycka på en knapp i realtid. När restaurangen vill återgå till att använda sin interna leveranspersonal stänger de av läget.

"Den här uppdateringen gynnar inte bara våra partners med fullt etablerade leveransflottor, utan den uppmuntrar också mindre partners att upptäcka fler kostnadseffektiva lösningar. Med Wolt Hybrid Delivery har restauranger både flexibilitet och kontrol att per order avgöra vilka beställninar som är mest ekonomiskt fördelaktiga, och enklast för personalen att leverera, och vilka beställningar som ska utföras av Wolts kurirpartners", säger Ludvig Helmertz, Head of Commercial, Wolt Sverige.