Anders Johansson - Verdions nya Head of Leasing

Anders Johansson Foto: Verdion

Verdion, utvecklare av logistikfastigheter över hela Europa, meddelar att företaget har anställt Anders Johansson som Head of Leasing för Sverige.

I denna nya tjänst på Verdion kommer Anders att ansvara för att leda företagets uthyrningsverksamhet, utveckla och förlänga strategiska relationer på hyresmarknaden för logistikfastigheter, samt identifiera nya möjligheter över hela landet. Han kommer att vara baserad på Verdions Stockholmskontor.

Anders har över 15 års erfarenhet av fastighetsuthyrning, utveckling och kapitalförvaltning och kommer närmast från rollen som Logistics Properties-chef på Stendörren Fastigheter. Han har tidigare arbetat på Colliers i Stockholm och Göteborg, samt ägt och drivit egna fastighetsverksamheter i Göteborg, Stockholm och Luleå.

"Anders har lång erfarenhet och goda kontakter inom den svenska logistikfastighetsbranschen. Med tanke på vår expanderande pipeline och fortsatta aptit på möjligheter över hela Norden, är leasingsexpertis en viktig del av Verdions tillväxtstrategi och vi är glada över att välkomna honom till teamet,” säger John

Verdions nordiska portfölj inkluderar nya förvärv i Södertälje och Horsens under det senaste året, samt logistikparker i Göteborg, Jӧnkӧping, Rosersberg och Köpenhamnsområdet.