Håkan Landgren - ny vd för Abbekås Transport & Logistik

Håkan Landgren. Foto: Tempcon

Håkan Landgren blir ny vd på Abbekås Transport & Logistik, med tillträde den 22 april 2024. Thomas Wallin-Jönsson blir vice vd.

Landgren har bred erfarenhet inom transport, bland annat från Ry Trans, Nowaste Logistics och Stay Fresh Sweden AB där han var vd. Han prioriterar hållbarhet och kundnöjdhet.

– Att få möjligheten att leda Abbekås Transport & Logistik är en spännande utmaning som jag ser fram emot med stor förväntan, säger Håkan Landgren, tillträdande vd på Abbekås Transport & Logistik. Jag fastnade för företagets starka familjära kultur och dess engagemang för hållbar utveckling. Mitt fokus kommer att vara på att fortsätta stärka och utveckla vår verksamhet, i linje med både Abbekås och Tempcon-koncernens ambitioner.

– Vi är glada att välkomna Håkan Landgren till Tempcon-familjen. Håkan har en gedigen branscherfarenhet och en stark ledarskapsprofil, säger Christian Hallberg, koncernchef på Tempcon Group. Tillsammans med Thomas som vice vd, ser jag fram emot en framtid där innovation, hållbarhet och tillväxt står i fokus.

I samband med Håkans tillträde, kommer Thomas Wallin-Jönsson, nuvarande operativ chef på Abbekås Transport & Logistik att anta rollen som vice vd. Thomas, som har sitt hjärta i den operativa verksamheten, blir en värdefull partner till Håkan och tillsammans utgör de ett starkt ledarteam för Abbekås Transport och Logistik.